Arjan Bijker: dromers en denkers gezocht

Als kind had ik ideeën, dromen en fantasieën over de toekomst. Als tiener mopperde ik, zocht ik soms de grenzen op en leerde ik hard om mijn dromen later te kunnen verwezenlijken. Als volwassene heb ik het te druk om dromen nog na te jagen, zo lijkt het soms. Terwijl ik de mogelijkheden heb, blijven mijn ideeën en dromen blijven vaak onuitgesproken. Ik zet me als vrijwilliger in voor de maatschappij, maar voel dat mijn mening amper gehoord wordt. Ik denk dat veel meer mensen zich zo voelen.

Daarom zet ik me samen met een groepje vrijwilligers in om een G1000 burgertop te organiseren voor Zenderen, Hertme en Borne. De Burgertop is een plek om andere mensen te treffen die hetzelfde denken. Geen discussies over tegenstellingen, maar met anderen in gesprek gaan en nadenken over ideeën die we gemeenschappelijk hebben. Ik hoop dat dit leidt tot bijzondere gesprekken.

De G1000 Burgertop zorgt voor leuke projecten en betrokkenheid. Maar dan moeten er veel mensen komen. Droom jij ook nog? Denk en doe mee op 20 mei.

Op onze facebookpagina: www.facebook.com/G1000borne staat een leuk filmpje over de dromen van kinderen uit Borne. Volg je ons al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.