IK DOE MEE

CODE ONTVANGEN? GA NAAR DE AANMELDPAGINA

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vertegenwoordigd is. Zo worden we samen eigenaar van het resultaat. Daarom is er een verdeling gemaakt. Er is tijdens de G1000Borne plaats voor ongeveer 300 deelnemers. De ideale verdeling bestaat uit 180 gelote burgers, 30 vrije plaatsen voor jongeren en 30 voor  jong volwassenen, 15 werkgevers, 15 vrije denkers, 15 politici en 15 ambtenaren. Geef je dus zo snel mogelijk op. 

Wie kunnen mee doen?

Gelote inwoners van gemeente Borne
Omdat we geen plek hebben voor alle inwoners van de gemeente Borne is een deel van de inwoners ingeloot. Zo heeft iedereen kans op deelname. Ingelote burgers krijgen een uitnodiging in de bus en kunnen zich met een unieke code opgeven via de aanmeldknop burgers.

Jongeren en jong volwassenen
Ben jij tussen de 16 en 21 of tussen de 21 en 35 jaar en woonachtig in de gemeente Borne? Ben je niet ingeloot maar wil je graag mee doen? Geef je dan op via het speciale jongeren formulier. Je hebt geen code nodig.

Initiatiefnemers en vrije denkers
Ben je creatief, ongebonden en ouder dan 16 jaar, woonachtig in gemeente Borne en actief in de gemeente? Dan kun je je ook aanmelden. Je hebt geen code nodig.

Ambtenaar/politici
Ben je professioneel betrokken bij Borne als ambtenaar of politicus? Dan ben je van harte welkom.

Waarnemers/pers
Ben je van de pers of wil je graag komen kijken hoe zo’n G1000 in zijn werk gaat? Meld je dan aan via het speciale pers/waarnemersformulier.

Vrijwilligers
Val je onder geen van de categorieën maar wil je graag je steentje bijdragen? Geef je dan op als vrijwilliger. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Van broodjes smeren tot en met campagne voeren. Alle hulp is welkom. 

Tafelsecretaris
Tijdens het invullen van het formulier word je gevraagd of je ook deel wilt nemen als tafelsecretaris. Als tafelsecretaris doe je in de ochtend gewoon mee met de gesprekken. In de middag krijg je een extra taak. Jij maakt dan een verslag van het gesprek in het computerprogramma Prezi. Je volgt een verplichte training en je wordt op zaterdagochtend om 08.00 uur verwacht. Daar staat tegenover dat je een leuke gratis training krijgt en de kans om al wat andere deelnemers te leren kennen.

Wil je mee doen als tafelsecretaris? Geef je op via het aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit 2 momenten. De training duurt ongeveer 2 uur.
9 mei om 15.00 uur
9 mei om 19.00 uur
Een deel van de training gaat in op hoe het programma van de dag er uit ziet en wat jouw rol precies is en wat vooral ook niet. Tijdens het tweede deel leer je de basisvaardigheden om met prezi te werken.